marți, 11 octombrie 2011

Zgarie nori intr-un sat din China


În ultima vreme am început să cred că la noi în ţară nu se poate face mai nimic, iar dacă se întâmplă totuşi să se facă ceva, în mod sigur nu există nici un fel de organizare iar de asumarea unor responsabilităţi nici nu mai poate fi vorba. În timp ce la noi nimic nu se mişcă, iată că într-un sat din China, s-a construit un zgârie nori de 74 de etaje, construcţie ce depăşeşte dimensiunile Turnului Eiffel şi este a 15 în lume ca înălţime. Cu această minunată construcţie se vor putea mândri de acum înainte cei 2000 de fermieri ai satului Huaxi, cel mai bogat sat din China. Construcţia va găzdui numeroase restaurante, grădini, piscine şi 800 de apartamente, în care pot locui toţi fermierii satului.

Locuitorii satului sunt cu atât mai încântaţi cu cât turnul a fost construit şi din propria lor contribuţie, iar bucuria este cu atât mai mare cu cât anul acesta împlinesc 50 de ani de la înfiinţarea localitaţii. 

E minunat că un sat din China poate avea un zgârie nori, în timp ce noi nu avem un adevărat zgârie nori nici măcar în capitală...drăguţ :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu