joi, 10 noiembrie 2011

Care sunt alimentele care ingrasa!!!

        Daca tii cu adevarat la silueta ta, ori daca tocmai te-ai apucat sa tiii o dieta, atunci e important sa cunosti combinatiile de alimente care ingrasa si pe care trebuie sa le eviti pe cat posibil.
        Este contraindicat sa adociezi:
- nucile cu carnea
- ouale si carnea
- carnea si laptele
- branza si rosiile
- branza si ouale
        Consumand aceste produse asociate nu faci decat sa ingreunezi digestia.
      Deasemenea nu au ce cauta la aceeasi masa alimente precum: biscuiti, gogosi, cartofi, paine, cereale integrale, paste in combinatie cu untul, sunca cu smantana. In combinatei cu alimentele deja mentionate mai sus nu au ce cauta carnea, ouale, lactatele si ciupercile, decat daca vrei cateva kg in plus.
       Carnea nu poate fi combinata nici cu fructele. Cea mai buna alegere pe care o poti face este sa pui la aceeasi masa carnea cu legume (salata verde, ardei, varza, rosii).
       O mare greseala pe care o poti face este sa asociezi cartofii si painea. Poti consuma aceste produse insa la mese diferite, astfel efectul este cel nedorit.
      Fructele sunt foarte sanatoase pentru organismul nostru, insa este important sa stii ca nu este indicat sa consumi fructele dulci precum struguri, banane, pere, fructe uscate cu citrice: kiwi. portocale. Daca totusi faci acest lucru trebuie sa stii ca acestea vor fermenta in stomac iar rezultatul fiind kg in plus.
      Trucul 1.
      - Nu bea apa in timpul mesei deoarece apa dilueaza sucul gastric iar rezultatul va fi o digestie ingreunata. Cel mai bine este sa bei apa cu 20 de minute inainte de masa.
      Trucul 2.
      - Daca esti consumator de cafea e important sa stii ca zaharul si mierea ori laptele dau dieta peste cap asa ca te sfatuiesc sa bei cafeaua neindulcita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu