marți, 22 noiembrie 2011

Ce este Punch-ul de vin rosu?

           Punch-ul de vin rosu este o bautura usor de preparat si la indemna oricui, mai ales in aceasta perioada cand afara este pe zi ce trece tot mai frig. Ingredientele de care ai nevoie sunt accesibile, iar in prepararea punch-ului nu va exista vreo dificultate.
            Ai nevoie de:
- 250 ml ceai negru
- 5 linguri zahar
- sucul de la 1 portocala
- coaja rasa de la 1 lamaie
- sucul de la 1 lamaie
- 1/2 baton de scortisoara
- 3 cuisoare
- 750 ml vin rosu demisec
- 100 ml rom
          Modul de preparare este foarte simplu. Fierbi ceaiul cu zahar, adaugi sucul de portocala si de lamaie, coaja rasa, scortisoara, cuisoarele si vinul. Pui cratita cu toate ingredientele mentionate mai sus pe foc si le dai in clocot. La final strecori licoarea, adaugi romul si o servesti cat timp este fierbinte. Din aceasta reteta obtii 4 portii. Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu