luni, 3 octombrie 2011

Cum se face o masca naturala pentru par?

Pentru cele mai multe femei, părul este simbolul frumuseţii şi al feminităţii. Dacă aşa stau lucrurile, atunci este important să îl îngrijim aşa cum merită. De ce să aruncăm banii în fel de fel de creme care ne promit un păr mai frumos şi mai sănătos când ne putem face acasă adevărate măşti pentru păr care pe lângă faptul că sunt uşor  de preparat sunt şi lipsite de chimicale dăunătoare părului.
Cel mai recomandat ingredient pentru un păr sănătos este mierea ce ajută firul de păr să se regenereze, îl face mai puţin aspru şi îi redă strălucirea. Mierea conţine foarte multe vitamine, iar cine a apelat la acest produs natural ştie despre ce vorbesc.
            Pentru a vă face o mască pentru păr aveţi nevoie de 2, 3 linguri de miere, în funcţie de lungimea părului şi câteva linguri de suc de lămâie, pe care le amestecaţi. Combinaţia de miere şi lămâie este recomandată în special persoanelor care au părul uşor gras ori care au probleme cu excesul de sebum.
            Mierea poate fi folosită şi în combinaţie cu uleiul de măsline la care se poate adăuga şi suc de lămâie. Amestecul rezultat din cele 3 ingrediente se aplică pe întreaga suprafaşă a părului, umezit în prealabil. Este bine să aplicaţi masca atunci când aveţi puţin timp liber pentru a sta cu masca pe păr cel puţin 30 de minute înainte de a o înlătura. De asemenea, în loc de ulei de măsline puteţi adăuga ulei de ricin, foarte recomandat pentru regenerarea părului. Masca poate fi aplicată o dată pe săptămână iar de rezultate vă veţi convinge încă de la primele aplicari. 
Mult succes !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu